FŐMENÜ


Star-Mountain Strong Kennel
Angol véreb (Bloodhound) tenyészet
elérhetőségek.


Tulajdonos: Erős Attila
Kennel címe: HU 1039 Budapest, Szentendrei út 375.
Kennel látogatása: Csak előzetes egyeztetés után!!!
Telefon: +36-30-966-0006
E-mail cím: bloodhound.kennel@gmail.com

E-mail küldés közvetlenül

Információk kérésére közvetlen küldhető innen e-mail.

A Küldés gomb megnyomása után a szövegmezők kiürülnek.
Amennyiben nem, kérem ellenőrizze, hogy minden rovat ki van e töltve, vagy az email cím helyesen lett e beírva. Köszönöm.

Az Ön neve:

E-mail címe

Üzenet írása:


"Ő a másik szem, mely átlát a felhőkön, a másik fül, mely a szél zúgásán is túl hall. Egy kis rész belőlem, amely a tengerig elér. Ahogy a lábamnál pihen, amint a legkisebb mosolyomra farkcsóválással válaszol, s a fájdalmas pillantás, ha nélküle indulok el, ezerszer elmondta már, hogy egyedül értem él. Talán bele is betegszik az aggodalomba, amikor nincs velem, hogy gondoskodjon rólam. Amikor rossz vagyok, könnyen megbocsát. Amikor mérges vagyok, addig mókázik, míg meg nem nevettet. Ha boldog vagyok, örül ő is. Ha bolond vagyok, nem neheztel érte. Amikor elégedett vagyok, ő is büszke magára. Nélküle nem lennék önmagam. Vele erőm teljében vagyok. Ő maga a hűség. Általa tanultam meg, mi az odaadás. Általa ismertem meg a titkos nyugalmat és békességet. Megtanított figyelni olyan dolgokra, amelyeket korábban észre se vettem. Amikor térdemre teszi a fejét, elmúlnak az emberi fájdalmaim. Ha mellettem van, megvéd a sötétségtől és a világ más ismeretlen dolgaitól. Megígérte, hogy várni fog rám... akármeddig... akárhol - ha szükségem lesz rá. És én tudom, hogy szükségem lesz - ahogy mindig is volt. Ő az én kutyám."

Gene Hill

Cimke: Angol véreb, angol véreb kennel, angol véreb tenyészet, angol véreb tenyésztés, Bloodhound kennel, Star-Mountain Strong kennel, Chien de Saint Hubert, eladó angol véreb.

Copyright © 2012 Kiss Jutka Design, source © Kiss Jutka.
Webmestereknek, programozóknak okosságok tárháza: http://family-team.emszinet.hu/

lap tetejére